Forgórózsa Népművészeti Központ
bartok.jpg
Elérhetőségek PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 21
ElégtelenKitűnő 
Bemutatkozás
Írta: Administrator   
2011. február 19. szombat, 13:18

Kérjük, hogy foglalkozásra, képzésre bejelentkezésnél vagy az általunk ajánlott programokon való részvétel bejelentéséhez hívja szervezőinket:


S z e g v á r i   I l d i k ó

K a k u c s   B l a n k a
Weboldallal kapcsolatos kérdések:

Webmester: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Visszaélés bejelentés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Módosítás dátuma: 2019. augusztus 28. szerda, 15:17
 
Bemutatkozás PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 14
ElégtelenKitűnő 
Bemutatkozás
Írta: Administrator   
2012. október 14. vasárnap, 20:19

A Forgórózsa Népművészeti Központ 2012. szeptember 2-án nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt Tatabányán, a Gellért tér 7-es szám alatt. A központ létrehozása Nagy László plébános úrnak, a P. Solomayer házaspárnak és a Csutri hagyományőrzők csapatának, mintegy 8-10 családnak köszönhető. Utóbbiak éjt-nappallá téve, szabadidejükben dolgoztak a nyár folyamán, hogy szeptemberben nyithassunk. Ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy a Csutri hagyományőrzők elnevezést továbbra is a központban tevékenykedő, önkéntesen segítő családok hordozzák tovább. A web-oldal elnevezését  csutri néven szerepeltetjük ezután is. A központot azzal a céllal hoztuk létre, hogy rendszeres és időszaki programjainkon keresztül megismertessük és megszerettessük a magyar népi kultúrát a Tatabányán és környékén élőkkel.

 Foglalkozásainkat elsősorban  gyermekek számára szervezzük, de minden szakterületen várjuk az érdeklődő felnőtteket is.

Olyan családi programokban is gondolkodunk, ahol gyerekek és felnőttek együtt szórakozhatnak, táncolhatnak, énekelhetnek, kézműveskedhetnek.

 Fontosnak tartjuk a velünk élő nemzetiségek kultúráját is, különös tekintettel bánhidai vonzáskörzetünkre, a helyi szlovákság népművészetének bemutatása is szívügyünk.

Szeretnénk a városban, a megyében élő pedagógusokat, művelődésszervezőket is bevonni a magyar népi kultúra továbbadásának ügyébe, ezért szakmai-módszertani bázisként is kívánunk működni, képzéseink, módszertani programjaink is ezt a célt szolgálják.

Mivel központunk önfenntartó, a foglalkozásokért térítési díjat is kérünk, de sokféle kedvezmény is igénybe vehető.

Honlapunkon igyekeztünk minden tudnivalót megjeleníteni.

Az itt közreadott hagyományőrzők tízparancsolatát központunk vezérelvének tekintjük és ennek szellemében kívánunk tevékenykedni.

Adatkezelési nyilatkozatunk ezen a linken olvasható...

Várjuk Önt és családját foglalkozásainkra, programjainkra!


Módosítás dátuma: 2013. szeptember 21. szombat, 14:15
 
Fenntartó PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 4
ElégtelenKitűnő 
Bemutatkozás
Írta: Administrator   
2012. október 14. vasárnap, 18:53

A Forgórózsa Népművészeti Központ fenntartói:

Forgórózsa Népművészeti Központ Nonprofit Kft.
Címe: Tatabánya 2800, Gellért tér 7.
Ügyvezető igazgató: P. Szolomayer Roland
Szakmai igazgató: Szegvári Ildikó
Adminisztrációs munkatárs: Hadobásné Kovács Ingrid

Rozmaring NEB Egyesület
Címe: Tatabánya, Kossuth Lajos utca 4.
Adószáma: 19146997-1-11

Módosítás dátuma: 2016. április 19. kedd, 09:53
 
Adatkezelés PDF Nyomtatás E-mail
Bemutatkozás
Írta: Lajosadmin   
2013. szeptember 06. péntek, 20:35

Adatvédelmi-, adatkezelési nyilatkozat 2013/2014


1.  Az adatkezelő neve: Forgórózsa Népművészeti Központ Nonprofit Kft.

2.  Az adatkezelő címe: 2800 Tatabánya, Gellért tér 7.

3.  Elérhetőség:
Elektronikus cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Telefon: 06-70/615-7579

4.  Az adatkezelés megnevezése:
Az adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján a Forgórózsa Népművészeti Központba beiratkozott magánszemélyek, gyermekek esetében szülei (törvényes képviselői) esetében történik.

5.  Az adatkezelés jogalapja:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) a.) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

6.  A kezelt adatok köre:
A magánszemély, gyermek esetében a szülő (törvényes képviselő) által megadott adatok név, e-mail cím, lakcím, telefonszám a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 3. § (2) bekezdése szerinti különleges adatok kizárólag az érintett írásbeli hozzájárulása alapján kezelhetőek.

7.  Az adatkezelés célja:
A Forgórózsa Népművészeti Központba beiratkozott magánszemélyeket érintő  foglalkozásokkal kapcsolatos tájékoztatás, a Központ és a vele együttműködő szervezetek programjainak, híreinek eljuttatása. Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek nem ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

8. Az adatkezelés időtartama:
A Központtal való jogviszony ideje,továbbá a jogviszony fennállását követő-, vagy az időközbeni adattörlési kérelemtől számított 30 nap.

9. A személyes adatok törlése:
Az adattörlési igényt elektronikus vagy nyomtatott formában kell az adatkezelő fent megadott elérhetőségére eljuttatni, a töröltetni kívánt adatokat 30 napon belül töröljük.

10. Adatbiztonsági intézkedések:
Az adatkezelő (Forgórózsa Népművészeti Központ) köteles gondoskodni az adatok biztonságáról és betartani azokat az eljárási szabályokat, amelyeket a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint az egyéb adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek.
Az adatokat védeni kell különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal ellen. A személyes adatok technikai védelmének biztosítása érdekében külön védelmi intézkedéseket kell tennie az adatkezelőnek, ha a személyes adatok továbbítása hálózaton vagy egyéb informatikai eszköz útján történik.

11.  A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:
Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről.Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  A szülők kérhetik adataik törlését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint.

12.  Jogérvényesítési lehetőségek:
A magánszemély vagy képviselője jogérvényesítési lehetőségei szerint tiltakozhat az adatkezelés ellen. Az adatkezelő - az adatkezelés egyidejű felfüggesztésével - a tiltakozást köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálni, és annak eredményéről a kérelmezőt írásban tájékoztatni.
Amennyiben a tiltakozás indokolt, az adatkezelő köteles az adatkezelést - beleértve a további adat felvételt  -  megszüntetni és az adatokat zárolni, kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.
Lehetősége továbbá a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtti jogérvényesítés.
Fentieken túlmenően jogszabálysértés esetén a mindenkori adatvédelmi biztoshoz is fordulhat (1051 Budapest, Székhely: Nádor u. 22. Postacím: 1387 Budapest Pf. 40.).

13.  Hatályos jogszabályok:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény/
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során 1998. évi VI. törvény/
Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 226/2003. (XII. 13.) Korm. rendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító kijelzés és hívásátirányítás szabályairól.

14. Rendezvényeinken, közös programjainkon készült kép-, hang- és film anyagok:
Ezen anyagokat az adatkezelő a Kft. életét, működését bemutató internetes, vagy nyomtatott megjelenéshez felhasználhatja.

Módosítás dátuma: 2014. február 09. vasárnap, 21:06
 
Látogatottság számláló PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 7
ElégtelenKitűnő 
Bemutatkozás
Írta: Administrator   
2011. február 20. vasárnap, 21:14

Kedves Látogató!

Az alábbi linkre kattintva megnézheted az oldal látogatottsági adatait.
A statisztika minden hajnalban frissül automatikusan:
www.csutri.hu látogatottsági statisztika

Üdvözlettel: webmester

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 23. hétfő, 18:02
 


Joomla templates